Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

120 de polițiști pentru prinderea a 11 interlopi din clanul Dudianu: Cu ce se ocupau

mascati

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, a pus în aplicare joi 11 mandate de percheziţie domiciliară şi patru mandate de aducere, în Capitală şi judeţul Ialomiţa, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi cămătărie. Este vorba despre mai mulţi interlopi, cunoscuţi ca membri ai clanului "Duduianu" au fost ridicaţi, joi, de poliţiştii bucureşteni, patru dintre ei având deja calitatea de suspecţi pentru şantaj şi cămătărie.

Citește și: O profesoară de geografie din Iași, prinsă de un elev când făcea videochat / IMAGINI 18+

Potrivit unui comunicat al IGPR, la acţiune au participat 120 de poliţişti. Persoanele vizate sunt audiate la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi de sprijinul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Citește și: Apucături de profesoară: Și-a ridicat bluza în clasă și a început să danseze, iar elevii să o filmeze / VIDEO

Sursele citate declară că membrii clanului îşi desfăşurau activitatea în zona casinourilor şi a jocurilor de noroc unde abordau clienţii şi le oferau sume de bani drept împrumut. Dobânda cerută ajungea şi la 40 la sută din sumă, iar cei care întârziau erau ameninţaţi, folosindu-se de notorietatea clanului Duduianu.

Citește și: VIDEO CRITICI dure cu bătaie la Iohannis și Mihalache de la varful PNL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.