Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

123 de români au murit răpuși de virus, în străinătate: Aproape jumătate dintre cei infectați sunt din Germania

aljazeera.com
coronavirus covid covid-19

Numărul românilor din afara ţării confirmaţi cu noul coronavirus rămâne de 5.612, iar cel al deceselor - 123, nefiind modificări în acest sens de la ultima raportare, informează, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică.

Dintre cei 5.612 de cetăţeni români confirmaţi ca fiind infectaţi, 1.891 sunt în Italia, 570 în Spania, 124 în Franţa, 2.672 în Germania, 157 în Marea Britanie, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 4 în SUA, 111 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveţia, 2 în Turcia, 2 în Islanda, 2 în Belarus, 18 în Grecia, 2 în Cipru şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta, Brazilia, India, Bulgaria, Kazahstan, Ucraina, Suedia, Republica Congo şi Qatar.

Citește și: Ultimă oră! Ucigașul lui Emi Pian, arestat preventiv!

De la începutul pandemiei şi până la acest moment, 123 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au murit: 31 în Italia, 19 în Franţa, 43 în Marea Britanie, 9 în Spania, 14 în Germania, 2 în Belgia şi câte unul în Suedia, Elveţia, SUA, Brazilia şi Republica Congo.

Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 189 au fost declaraţi vindecaţi: 159 în Germania, 18 în Franţa, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Namibia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia.

Citește și: EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

GCS reaminteşte că românii aflaţi în străinătate pot solicita informaţii despre prevenirea şi combaterea virusului la linia special dedicată lor: +4021.320.20.20.

Până pe 7 august au fost raportate 1.793.680 de cazuri în UE / SEE, Regatul Unit, Monaco, San Marino, Elveţia, Andorra. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în Regatul Unit, Spania, Italia, Franţa şi Germania.

La nivel global, au fost confirmate 19.076.745 de cazuri.

Citește și: Adrian Năstase, intervenție, în direct, la Antena 3: Se readuce în circuitul public un partid important .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.