Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

127 de amenzi aplicate de polițiștii brașoveni pentru încălcarea normelor Covid

112 politia politie

Activitățile ample desfășurate în sistem integrat, pentru verificarea respectării normelor legale impuse în contextul prevenirii și combaterii răspândirii virusului SARS-CoV-2, au continuat și în cursul zilei de 09 august 2020, în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, supermarketuri, terase și cluburi în aer liber situate pe raza județului Brașov, potrivit brasovstiri.ro.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, polițiști locali, reprezentanți ai Ministerului Muncii, Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor din județul Brașov, Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Brașov, au desfășurat activități de verificare cu efective mărite, printre prioritățile echipelor de verificare aflându-se și mijloacele de transport în comun.

DESCOPERĂ CARE SUNT CELE MAI FRECVENTE TIPURI DE CANCER DE PIELE ȘI CUM POTI DEPISTA ACESTE AFECTIUNI IN STADII VINDECABILE!

La activitățile desfășurate ieri, 09 august a.c., au fost angrenate peste 200 de forțe de ordine, care au verificat 375 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate pe linia respectării măsurilor impuse în perioada stării de alertă.

Au fost aplicate 127 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 90 de sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 R privind circulația pe drumurile publice, 52 de contravenții pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 16 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor H.G. nr. 553/2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.