Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

13 descinderi ale polițiștilor în mai multe județe din țară pentru reținerea unor indivizi care cumpărau telefoane mobile și plătea cu bani falși

enational.ro
perchezitii descinderi

Polițiștii au făcut marți 13 percheziții domiciliare în județele Sibiu, Alba, Arad și Bacău, într-un dosar în care trei bărbați sunt cercetați pentru că ar fi cumpărat telefoane mobile, oferite spre vânzare pe internet, folosind euro falși, potrvit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al IGPR, cele 13 percheziții domiciliare din județele Sibiu, Alba, Arad și Bacău au fost făcute de polițiștii din Pitești într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de fals de monedă, uz de fals și înșelăciune.

Citește și: Cazul Robert Roșu 2: un alt avocat este trimis de DNA în judecată

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada octombrie-decembrie 2020, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, ar fi pus în circulație mai multe bancnote de 20, 50 și 100 de euro, susceptibile a fi contrafăcute.

Polițiștii spun că cei în cauză s-ar fi deplasat în țară, unde ar fi achiziționat telefoane mobile de fabricație recentă, scumpe, oferite spre vânzare prin platforme electronice. După cumpărare, aceștia ar fi revândut bunurile.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe telefoane mobile ce fac obiectul achizițiilor efectuate cu scopul plasării de monedă falsă, precum și un pistol neletal supus autorizării, dar și alte obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie.

Trei persoane vor fi duse la audieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.