Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

135 de cadre medicale au fost vaccinate în prima zi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Inquam Photos / George Calin
vaccinare 4

Campania de vaccinare împotriva coronavirus a început, joi, la Sibiu, fiind vaccinate 135 de cadre medicale din mai multe secţii ale Spitalului Judeţean Sibiu, dar şi din alte unităţi sanitare alocate centrului de vaccinare.

”Azi, 31 decembrie 2020, în cadrul centrului de vaccinare de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a început campania de vaccinare anti-COVID-19. În prima zi a campaniei de vaccinare au fost vaccinate un total de 135 persoane”, a transmis, joi, spitalul Judeţean Sibiu, potrivit news.ro.

Citește și: Inedit - Alina Gorghiu îi cere explicații OFICIAL Ralucăi Turcan/ DOCUMENT

Cadrele medicale ale SCJU Sibiu vaccinate astăzi provin din mai multe secţii implicate în tratarea pacienţilor diagnosticaţi cu SarsCov-2, după cum urmează: Secţia Clinică de Anestezie şi Terapie Intensivă, Unitatea de Primiri Urgenţe, Secţiile Clinice Medicale şi Secţia Clinică Boli Infecţioase.

De asemenea, au fost vaccinate şi cadre medicale din alte unităţi sanitare alocate centrului de vaccinare din cadrul SCJU Sibiu, care s-au programat online conform protocolului, pe platforma informatică de programare https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/, în corelare cu etapele de vaccinare.

În prima etapă sunt vaccinate persoanele incluse în categoria lucrătorilor din domeniile sănătăţii şi social – sistem public şi privat.

Campania de vaccinare va continua în zilele următoare, conform programărilor realizate de spital pentru proprii angajaţi respectiv conform programărilor online pentru celelalte unităţi sanitare alocate centrului din cadrul SCJU Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.