Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

14 cetățeni din Afganistan și Pakistan, prinși în timp ce încercau să treacă ilegal granița cu Ungaria, ascunși în TIR-uri

14 cetățeni din Afganistan și Pakistan au fost prinși la Vama Nădlac ascunși în TIR-uri, încercând astfel să treacă în Ungaria.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, aceștia erau ascunși în trei TIR-uri conduse de doi cetățeni turci și un bulgar, care transportau anvelope, țevi metalice și ceramică pentru societăți din Norvegia, Olanda și Germania, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Radu Tudor rupe tăcerea cu privire la numirea de către PNL la șefia TVR: ‘Au fost discuții cu unii lideri liberali’

Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră de la Nădlac au găsit în interiorul compartimentelor de marfă, ascunși printre marfa transportată, paisprezece cetăţeni străini.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Afganistan și Pakistan cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani, solicitanţi de azil în România.

În aceste cazuri, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.