Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

150 de amenzi aplicate de poliţiştii rutieri, în trei ore - Majoritatea, pentru viteză excesivă

viteza radar
Potrivit informaţiilor furnizate, miercuri, de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita, inspector principal Robert Costan, în cadrul acţiunii care s-a desfăşurat marţi, 24 ianuarie, s-au aplicat 150 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 110.000 lei, dintre care 126 pentru depăşirea vitezei legale şi restul pentru alte abateri.

Au fost reţinute 13 permise de conducere, dintre care şapte pentru viteză excesivă, trei pentru depăşiri neregulamentare, două pentru consum de alcool, unul pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita a prezentat cazul unui tânăr de 22 ani, din localitatea Căpâlniţa, care a fost depistat, în timp ce circula pe DN 13A, din direcţia Miercurea Ciuc- Vlăhiţa, cu viteza de 142 km/h, într-un sector de drum unde limita era de 70 km/h.

Poliţiştii i-au reţinut acestuia permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i aplicată totodată şi o amendă în valoare de 2900 de lei.

"Conducătorilor auto şi celorlalţi participaţi la trafic, poliţiştii le-au pus în vedere să respecte viteza legală, să nu se urce la volan dacă au consumat alcool şi să nu pornească la drum dacă se simt obosiţi", mai precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.