Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

150.000 de ţigări de contrabandă, confiscate în urma a 19 percheziții în trei judeţe transilvane

Politiadefrontiera.ro
țigări

Aproape 150.000 de ţigarete de contrabandă au fost indisponibilizate în urma a 15 percheziţii domiciliare şi patru percheziţii auto efectuate în trei judeţe de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Maramureş, a informat, miercuri, IGPR.

Potrivit aceleiaşi surse, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Maramureş, au desfăşurat o acţiune pentru combaterea contrabandei cu ţigarete, de provenienţă din Ucraina, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Surse parlamentare - Mărul otrăvit: Ce ar ascunde oferta-surpriză a lui Florin Cîțu pentru specialiștii PSD

"Astfel, au fost puse în executare 15 mandate de percheziţii domiciliare şi patru percheziţii auto, în judeţele Maramureş, Satu Mare şi Sălaj, în urma cărora au ridicate, în vederea cercetărilor, 7.963 de pachete de ţigarete (peste 15 baxuri), în valoare de 95.556 de lei şi două telefoane mobile. Grupul infracţional organizat vizat ar fi fost constituit din nouă membri, bănuiţi de contrabandă. Până în momentul acţiunii, au fost ridicate, pe parcursul cercetărilor, 285.400 de ţigarete de provenienţă extracomunitară, de diferite mărci, în valoare de peste 153.000 de lei, mai multe bunuri şi 34.900 de lei", a precizat IGPR.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor S.C.C.O. Satu Mare, S.C.C.O. Sălaj, al criminaliştilor din cadrul I.P.J. Maramureş, precum şi al jandarmilor din cadrul I.J.J. Maramureş. Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate cu privire la săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi contrabandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.