Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ratarea titlului ar fi o dezamăgire pentru PSG dar nu un eşec, afirmă antrenorul

Twitter
PSG Istanbul BB

Antrenorul Mauricio Pochettino a afirmat sâmbătă că ratarea titlului de campioană a Franţei "ar fi o dezamăgire" pentru echipa sa, Paris Saint-Germain, dar "nu un eşec".

Duminică, în ultima etapă a sezonului din Ligue 1, PSG va evolua în deplasare cu Brest, în timp ce liderul Lille OSC, care are un avans de un punct faţă de parizieni, va juca pe terenul lui Angers.

"În fotbal, trebui mereu să crezi. Este unul dintre principiile mele. Mâine (duminică) ştim că trebuie să câştigăm şi sperăm că Lille, în acelaşi timp, nu va câştiga. Noi sperăm să învingem la Brest şi să cucerim titlul", a declarat Pochettino în cursul unei conferinţe de presă, citate de Agerpres.

Întrebat dacă, în cazul ratării titlului, sezonul ar fi un eşec pentru PSG, tehnicianul argentinian a răspuns: "Pentru o echipă ca Paris Saint-Germain, să nu câştigi este întotdeauna dezamăgitor. Nu ştiu dacă ar fi un eşec, este un cuvânt foarte puternic, însă da, ar fi o dezamăgire, o frustrare. Cu toate acestea, noi gândim pozitiv în privinţa meciului de duminică".

Mauricio Pochettino l-a înlocuit în luna ianuarie la conducerea tehnică a lui PSG pe Thomas Tuchel, care a preluat-o ulterior pe Chelsea, formaţie pe care antrenorul german a reuşit să o califice în finala actualei ediţii a Ligii Campionilor, în care londonezii vor înfrunta pe 29 mai, la Porto, o altă echipă engleză, Manchester City.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.