Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

17 români au fugit din izolare și carantină, dar au fost prinși de polițiști

https://dej24.ro/
bataie politie ultraj

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 2.207 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare, cu 8 mai multe față de raportarea de vineri. De asemenea, 162 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile. Bilanțul este cu 9 mai mare decât cel anunțat de Grupul de Comunicare Strategică vineri.

218 persoane au fost diagnosticate cu coronavirus în ultimele 24 de ore, astfel că numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 10.635. Cele mai multe cazuri sunt în judeţul Suceava - 2.499, urmat de Bucureşti - 1.150. Până în prezent, au fost înregistrate 575 de decese, iar 2.890 de persoane au fost declarate vindecate.

Citește și: Mișcare în plină stare de urgență! Petiție pentru Marcel Vela, pentru a șterge toate amenzile date pentru nedistanțare socială

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că, până în 25 aprilie, în România au fost confirmate 10.635 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.890 au fost declarate vindecate şi externate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.