Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROBLEME la o cursă Blue Air: 170 de pasageri trebuiau să ajungă în Spania, dar au rămas pe în aeroportul Otopeni

CNAB
aeroportul Otopeni Henri Coanda

Cursa Blue Air care trebuia să plece vineri seară din Bucureşti spre Madrid a fost amânată pentru sâmbătă, la ora 20:30, aeroportul din capitala Spaniei fiind închis din cauza condiţiilor meteorologice, a declarat pentru AGERPRES Adela Catalina Bulic, PR manager Blue Air.

Pasagerii cursei Blue Air - Bucureşti-Madrid - au petrecut noaptea pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, după ce a fost anunţată amânarea zborului, iar, potrivit Digi24, sunt afectaţi circa 170 de pasageri. ca urmare a căderilor masive de zăpadă înregistrate în Spania în ultimele ore.

Citește și: Premierul României a făcut anunțul! Când va reveni programul Rabla pentru electrocasnice în cursul acestui an

Potrivit Digi 24, pasagerii au fost duşi, iniţial, cu o aeronavă pe aeroportul din Bacău, iar în jurul orei 2 au fost aduşi din nou pe aeroportul „Henri Coandă”.

„De la ora 2 de când am ajuns în aeroportul din Bucureşti din oră în oră a venit câte un alt reprezentant Blue Air să ne confirme că zborul va fi programat peste o oră. Chiar acum, la prânz, ni s-a confirmat că zborul va ave aloc astăzi, să ne îmbarcăm, toată lumea s-a strâns la poarta de îmbarcare, după o oră de stat în picioare ni s-a zis că de fapt nu ne vom îmbarca”, a declarat înrr-o intervenţie la Digi 24, unul dintre pasagerii acestei curse.

"Zborul nu va fi anulat. Acesta a fost reprogramat pentru ora 20:30 dacă aeroportul din Madrid se va deschide. În cazul în care nu se va întâmpla acest lucru Blue Aur va asigura cazarea în Bucureşti pentru pasagerii acestei curse", a precizat reprezentatul Blue Air.

Citește și: Lovitură de proporții pentru un important lider din domeniul construcțiilor: DNA l-a trimis în judecată pentru luare de mită

Oficialii Aeroportului Henri Coandă nu au putut fi contactaţi pentru mai multe detalii cu privire la această situaţie.

Conform meteorologilor, Spania înregistrează cea mai scăzută temperatură din istoria ţării pentru luna ianuarie, dar şi precipitaţii însemnate sub formă de ninsoare, stratul de zăpadă căzut fiind de peste 25 de centimetri.

Agenţia Meteorologică spaniolă - AEMET a emis pentru vineri şi sâmbătă un Cod roşu de ninsori în comunităţile Madrid şi Castilla la Mancha.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.