Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

18 oameni cu Covid-19 din Constanța au fost externați la cerere și se vor trata acasă

SANADOR
testare covid

Un număr de 18 persoane confirmate cu noul coronavirus au fost externate la cerere, până în prezent, din unităţile medicale din judeţul Constanţa, de la debutul pandemiei în zonă fiind confirmate 576 de cazuri de infectări, a informat joi Instituţia Prefectului, informează Agerpres.

Citește și: VIDEO Premierul României se pregătește de ce e mai rău: 'Suntem pregătiți, dar până la o anumită limită'

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Prefectura Constanţa, 500 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi 26 dintre persoanele confirmate pozitiv au decedat. În acest moment, sunt internate 102 persoane cu COVID-19, dintre care 94 din judeţul Constanţa şi opt din alte judeţe.

În ultimele 24 de ore, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean, jandarmii şi poliţiştii locali au aplicat 176 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 62.250 de lei, dintre care 23 pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020, în valoare de 2.450 de lei. De asemenea, forţele abilitate de control au verificat 37 de societăţi comerciale şi PFA-uri iar în cadrul unor misiuni specifice au fost verificate 16 persoane cu privire la respectarea măsurilor recomandate.

"Facem apel către populaţia judeţului Constanţa să respecte normele de distanţare socială, să poarte masca de protecţie şi să menţină o igienă corespunzătoare a mâinilor", a menţionat Instituţia Prefectului - Judeţul Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.