Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

180 kilograme de sturion pescuit ilegal, descoperite de poliţiştii gălăţeni

bzi.ro
sturioni pescuit ilegal

Poliţiştii gălăţeni au descoperit într-o autoutilitară în care se aflau doi bărbaţi cantitatea de 180 kilograme de sturion pescuită ilegal, se arată într-un comunicat transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi. 

Potrivit sursei citate, în urma unui control efectuat de poliţişti pe raza localităţii Braniştea au fost depistaţi doi bărbaţi, de 47 şi respectiv 49 ani, care foloseau o autoutilitară ce transporta sturion. 

Autoutilitara a fost dusă la sediul IPJ Galaţi, iar în prezenţa unui reprezentant al Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură s-a constatat că erau transportate 180 de kilograme de sturion din specia nisetru, cu dimensiunile cuprinse între 100 şi 120 cm. 

Vehiculul şi bunurile depistate au fost indisponibilizate, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi transport al sturionilor capturaţi pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale fără respectarea prevederilor legale în vigoare.

Citeşte şi:  O nouă LOVITURĂ pentru românii cu credite: indicele ROBOR a EXPLODAT şi a atins cea mai mare valoare din ultimii trei ani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.