Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

19 cetăţeni din Irak şi Siria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în România, din Bulgaria, au fost depistați de poliţişti la Negru Vodă

imigranti-refugiati-agerpres-465x390

Un număr de 19 cetăţeni din Irak şi Siria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în România, din Bulgaria, ascunşi în remorca unui autocamion, au fost sâmbătă depistaţi de poliţişti la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, conform Agerpres.

Garda de Coastă a informat, printr-un comunicat de presă, că la controlul de frontieră s-a prezentat un cetăţean turc, care conducea un autocamion cu semiremorcă, încărcat, conform documentelor de însoţire a mărfii, cu obiecte sanitare, transportate din Turcia pentru Ucraina.

"În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră români, împreună cu poliţiştii de frontieră bulgari, s-a observat că partea superioară a prelatei este tăiată, iar în compartimentul marfă al semiremorcii, au fost descoperiţi ascunşi 19 cetăţeni străini. În urma verificărilor, lucrătorii noştri au stabilit că 15 sunt cetăţeni din Irak şi 4 din Siria (18 bărbaţi şi o femeie)", se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, cele 19 persoane au fost preluate, în baza acordului de readmisie româno-bulgar, de către autorităţile de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.