Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

19 migranţi irakieni au încercat să intre ilegal în România pe la punctul de frontieră Bechet

mediafax.ro
control vama politie de frontiera
Poliţiştii de frontieră de la punctul de trecere Bechet au descoperit, duminică, 19 cetăţeni irakieni care încercau să intre ilegal în ţară, ascunşi într-un microbuz condus de un şofer sârb, informează Agerpres.

Potrivit Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj, la punctul de trecere a frontierei Bechet s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean sârb la volanul unui microbuz care transporta, conform documentelor, cabluri electrice din Turcia, pentru o societate din Cehia, iar în baza analizei de risc, poliţişti au efectuat un control amănunţit asupra maşinii şi au descoperit, ascunşi în compartimentul marfă al microbuzului, 19 cetăţeni străini. 

"În cadrul cercetărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni irakieni -13 bărbaţi, 3 femei şi 3 minori - adulţii având vârste cuprinse între 20 şi 43 de ani, iar minorii între 7 şi 17 ani. La cercetări, cetăţenii irakieni au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei, iar cetăţeanul sârb a declarat că nu ştie cum s-au ascuns persoanele respective în microbuz", se precizează în comunicat. 

Conform protocolului romano-bulgar, migranţii şi şoferul sârb au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.