Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

194 de persoane se află în carantină instituţionalizată, iar 276 în izolare la domiciliu, în Brăila

facebook.com
izolare coronavirus

La nivelul judeţului Brăila sunt monitorizate 194 de persoane care se află în carantină instituţionalizată şi 276 de persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu, potrivit informaţiilor transmise, miercuri, de Instituţia Prefectului.

De asemenea, 5.242 de persoane au ieşit din autoizolare la încheierea celor 14 zile şi 892 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieşi din carantină instituţionalizată, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Parlamentul a decis! S-a stabilit data la care ar putea avea loc alegerile locale

Conform raportării DSP, toate cele 22 cazuri confirmate pozitiv de COVID-19 în judeţ au fost declarate vindecate şi externate.

În ceea ce priveşte sancţiunile, potrivit IPJ Brăila, în ultimele 24 de ore, au fost executate peste 101 de misiuni specifice, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19, a fost verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor de deplasare în cazul a 387 persoane şi au fost supuse controalelor 15 de unităţi comerciale pentru a se asigura suspendarea activităţii.

Citește și: S-a găsit soluția după ce CCR a declarat amenzile date în starea de urgență neconstituționale! În baza cărei legi vor fi amendați românii în starea de alertă

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost întocmite două dosare penale pentru infracţiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals şi au fost aplicate 111 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 59.000 de lei, pentru fapte comise în contextul pandemiei de COVID - 19.

Poliţiştii brăileni au desfăşurat şi două acţiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate 210 de persoane şi oprite în trafic şi verificate 195 autovehicule, fiind aplicate 63 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 26.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.