Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

200 de locuri de cazare pentru refugiaţii din Ucraina, disponibile în municipiul Baia Mare

Facebook
clotilde arrmand refugiati

Administraţia municipiului Baia Mare pune la dispoziţie, într-o primă etapă, 200 de locuri de cazare temporară pentru refugiaţii din Ucraina, a informat, joi seara, primarul Cătălin Cherecheş, anunţând startul campaniei "Baia Mare pune suflet pentru Ucraina".

"Refugiaţii sau voluntarii care doresc informaţii despre cele 200 de locuri de cazare puse la dispoziţia ucrainenilor de către Municipiul Baia Mare, respectiv informaţii suplimentare privind donaţiile destinate refugiaţilor şi celor care încă nu au reuşit să fugă din calea războiului le pot obţine la numărul de telefon 0733.444.422. (...) Băimărenii care doresc să ofere donaţii (alimente neperisabile, material de igienă, sanitare sau alte bunuri) pentru a veni în sprijinul poporului ucrainean sunt aşteptaţi la Centrul Integrat pentru Refugiaţi, situat în Baia Mare pe strada Vasile Alecsandri nr. 81, unde angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială sunt la dispoziţia cetăţenilor de luni până duminică între orele 10.00 şi 18.00", a precizat Cătălin Cherecheş.

Potrivit acestuia, toate donaţiile vor fi transportate în localităţile din regiunea Transcarpatia.

"Donaţiile vor fi distribuite către autorităţile ucrainene care au solicitat ajutorul, Regiunea Ivano-Frankivsk, oraşul Ivano-Frankivsk, Raionul Verhovyna, oraşul Colomeea şi în Regiunea Transcarpatia, către toate autorităţile autorizate în acest sens", a mai spus edilul, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.