Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

200 de oi au rămas blocate pe un teren, în urma revărsării râului Crişul Alb: pompierii intervin cu autospeciale și bărci

MADR
ovine

Pompierii din Arad acţionează, în zona oraşului Sebiş, pentru salvarea a 200 de oi care au rămas blocate pe un teren viran, după ce râul Crişul Alb s-a revprsat. Salvatorii trebuie să ajute oile să traverseze zona inundată pe o distanţă de aproximatov 300 de metri, unde apa are aproximativ 1,5 metri.

Pompierii intervin cu autospeciale şi bărci, scrie news.ro.

”Pompierii militari arădeni intervin în aceste momente pentru salvarea unui număr de aproximativ 200 de oi, rămase blocate pe un teren viran din apropierea oraşului Sebiş, în urma revărsării râului Crişul Alb. Pentru misiune acţionează forţe şi mijloace din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Vasile Goldiş" al judeţului Arad cu: două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, două bărci, un echipaj SMURD pentru protecţia personalului propriu şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă (utilizată în vederea asigurării iluminatului pe timpul intervenţiei), încadrate cu 10 subofiţeri”, a transmis ISU Arad.

Pentru evacuarea oilor este necesară traversarea zonei inundate, pe o distanţă de aproximativ 300mp unde apa are adâncimea de aproximativ 1.5 metri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.