Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

20.000 lei amendă pentru comerciantul din Maramureș care învârtea aluatul cu o bormaşină

Comerciantul filmat la Târgul de Crăciun din Baia Mare în timp ce învârtea aluatul pentru plăcinte cu o bormaşină, într-o găleată, pe jos, a primit om amendă de 20.000 lei.

Șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Maramureș, Dacian Manoliu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că în acest caz s-a dispus și oprirea temporară a activității derulate de comerciantul respectiv.

„A fost identificat operatorul economic de la Târgul de Crăciun, este din Baia Mare, iar pentru deficiențele constatate, nerespectarea condițiilor de muncă, față de acesta s-a luat măsura sancționării cu o amendă de 20.000 de lei. De asemenea, s-a dispus și oprirea temporară a activității”, a spus Manoliu.

Citește și: La final de mandat, Hans Klemm face mărturisiri despre regresul din Justiție în ultimii 3 ani:' O frustrare pe care o am'

Comerciantul fusese filmat la Târgul de Crăciun din Baia Mare în timp ce învârtea aluatul pentru plăcinte cu o bormaşină, într-o găleată, pe jos.

Anul trecut, la Festivalul de Castane, un comerciant a fost surprins că prepara plăcinte într-un mod similar şi a fost amendat de Protecţia Consumatorilor Maramureş cu 30.000 de lei.

Târgul de Crăciun Baia Mare se desfăşoară în Piaţa Libertăţii în perioada 30 noiembrie 2019 - 12 ianuarie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.