Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Liderul senatorilor PSD a demisionat din partid și s-a înscris în PMP: 'PSD m-a propus candidat pe locul 11, la rezerve'

psd.ro
Radu Preda

Liderul senatorilor PSD, Radu Preda, a anunţat că va deschide lista unui alt partid la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator şi anume PMP Dolj. El a explicat că după 14 ani în PSD, echipa social-democraţilor i-a propus o candidatură la Camera Deputaţilor pe locul 11, „la rezerve”.

„După o muncă de 14 ani în Partidul Social Democrat şi după patru ani în care am depus eforturi continue pentru a-mi face datoria cu rezultate foarte bune la Senatul României ca şi senator al PSD Dolj, echipa din care fac parte m-a propus ca şi candidat la Camera Deputaţilor pe locul 11, loc la rezerve. Acesta este punctul culminant al unei perioade lungi, în care am muncit mult pentru echipa PSD tot timpul in linia 1, fără compromisuri şi fără jumătăţi de măsură”, a scris Radu Preda marţi pe Facebook.

Citește și: Precizare de ultimă oră! Raportare greșită a deceselor

El a adăugat că drumul său de PSD se desparte şi îşi va continua munca politică într-o echipă mai mică, însă „care a deschis pentru mine o uşă mare”.

„Astăzi, drumurile noastre se despart. Munca mea politică va continua din acest moment într-o echipă mică, dar care a deschis pentru mine o uşă mare. Voi fi candidatul PMP Dolj la Senatul României, pe locul 1. Rămân acelaşi om pe care deja mulţi dintre voi îl cunoaşteţi şi vă aştept alături de mine! Ar mai fi multe de spus, însă consider că nu e nici locul şi nici momentul potrivit”, a completat Preda.

Citește și: Ieșire de ultimă oră a lui Carmen Tănase: ‘Opriți-vă, psihopaților, cu panica asta aiurea!’

Radu Cosmin Preda a fost ales pentru un mandat senator pe listele PSD Dolj, la alegerile generale din 2016. Din septembrie 2019 este liderul grupului PSD la Senat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.