Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE | 23 de pasageri, implicați într-un accident rutier GRAV la Arad: a fost activat planul ROȘU; un microbuz s-a ciocnit cu o mașină

breaking news ultima ora

UPDATE: Poliţiştii arădeni au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, în urma coliziunii între microbuz în care se aflau 21 de persoane şi un autoturism în care se aflau două persoane, câţiva răniţi fiind transportaţi la spital după ce microbuzul s-a răsturnat pe şosea, informează Agerpres.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), microbuzul era condus în municipiul Arad de un bărbat de 47 de ani, din localitatea Păuliş.

"Pe strada Fântânii, la intersecţia cu strada Bogdan Voievod, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, din municipiul Arad, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului au rezultat rănirea uşoară a cinci pasageri care au fost transportaţi la spital, ceilalţi fiind în stare stabilă. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri", a transmis IPJ.

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă, fiind implicate 23 de persoane, respectiv 20 de pasageri şi şoferul din microbuz şi două persoane aflate în autoturism.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, declarase iniţial că şapte victime sunt transportate la spital.

"La spital vor fi transportate şapte victime, toate în viaţă, în stare bună, cooperante şi conştiente. Celelalte persoane au refuzat transportul la unitatea spitalicească", declarase Pleşca.

Majoritatea persoanelor au răni uşoare şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un grav accident de circulație s-a produs, marți dimineață, în orașul Arad. Autoritățile au intrat în alertă după ce un microbuz cu 22 de pasageri s-a ciocnit cu o mașină. Șapte persoane sunt rănite, informează Mediafax.

Potrivit ISU Arad, accidentul s-a produs în orașul Arad. Un microbuz cu pasageri și un autoturism s-au ciocnit.

În microbuz erau 23 de persoane, respectiv 20 de pasageri și șoferul, iar în mașină 2 persoane.

Șapte victime vor fi duse la spital, conștiente, în viață. Celelalte persoane implicate refuză transportul la spital.

Autoritățile au activat planul roșu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.