Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

24 de ore pustii la Le Mans - Celebra cursă de mașini va avea loc fără spectatori

eurosport
Le Mans

Cursa de 24 de ore de la Le Mans, programată în 19-20 septembrie, se va desfăşura fără spectatori, din cauza contextului sanitar, a anunţat Automobile club de l’ouest (ACO), potrivit L’Equipe, potrivit news.ro.

Organizatorii şi autorităţile locale au luat în calcul numeroase soluţii pentru desfăşurarea cu un număr limitat de spectatori, dar contextul sanitar instabil din cauza pandemiei de coronavirus i-a făcut să ia decizia ca evenimentul să fie fără public.

Citește și: CAB LUNGEȘTE CHINUL șefilor Jandarmeriei - Respinge excepția lui Cucoș și trimite dosarul redeschiderii anchetei 10 august la Tribunalul București

“Această a 88-a ediţie a cursei de 24 de ore de la Le Mans va fi una deosebită. În acest context, cea mai mare cursă de anduranţă din lume va avea loc, dar din nefericire fără public. Incertitudinile sunt în continuare prea multe. Deşi consecinţele deciziei noastre sunt triste pentru fani şi pentru noi, nu a fost o hotărâre dificilă, pentru că nu vrems ne asumăm niciun risc”, a declarat preşedintele CO, Pierre Fillon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.