Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

240 de comprimate obţinute dintr-o ciupercă ce conţine substanţe interzise, descoperite de poliţiştii de frontieră în bagajele unui şofer ucrainean

USA Today
medicamente pastile

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit 240 de comprimate obţinute dintr-o ciupercă ce conţine substanţe interzise, în bagajele unui şofer ucrainean, care conducea un microbuz pe ruta Ucraina – Spania, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră au anunţat vineri, că în Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus, judeţul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pe sensul de intrare în România, un cetăţean ucrainean.
Bărbatul în vârstă de 43 de ani, conducea un microbuz marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Ucraina şi a declarat poliţiştilor de frontieră că se deplasează pe ruta Ucraina - România - Spania.
“În urma controlului efectuat de către echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, în bagajele personale ale cetăţeanului ucrainean au fost descoperite mai multe plicuri şi cutii ce conţineau 400 grame ciuperci (uscate şi sub formă de praf), şi 240 comprimate obţinute din aceeaşi ciupercă, plantă ce conţine o substanţă inclusă în tabelul în care se regăsesc plantele şi substanţele aflate sub control naţional din Legea nr. 339/2005 privind regimul juridic al plantelor, substanţelor şi preparatelor stupefiante şi psihotrope”, se arată în comunicat.
Întreaga cantitate de ciuperci ce conţine substanţe interzise a fost confiscată.
Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în sau scoaterea din ţară fără drept de droguri, precursori, faptă prevăzută de Legea 86/2006 şi introducerea sau scoaterea din ţară, precum importul ori exportul de droguri de risc, fără drept, faptă prevăzută de Legea 143/2000.
Plicurile şi comprimatele au fost ambalate, sigilate şi ridicate în vederea expertizării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.