Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

241 de persoane în carantină şi alte 2.749 în izolare la domiciliu, în Gorj

facebook.com
izolare coronavirus

Un număr de 241 de persoane din judeţul Gorj se află, în prezent, în carantină, iar alte peste 2.700 în autoizolare la domiciliu, în creştere comparativ cu zilele anterioare au informat, miercuri, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).

Potrivit sursei citate, atât numărul celor carantinaţi, cât şi cel al celor autoizolaţi este în creştere comparativ atât cu ziua de luni, atunci când au fost 210 în carantină şi 2.060 în izolare la domiciliu, cât şi cu cea de marţi, când au fost înregistrate 240 de persoane carantinate şi peste 2.500 în izolare, conform Agerpres.ro.

Citește și: Atac furibund al lui Rareș Bogdan: Speculanților, blestemaților, vreți să vă cumpărați masini noi si elicoptere cu prețul vieții unor copii bolnavi de cancer?

"În data de 25 martie (ora 8,00), la nivelul judeţului Gorj se aflau în autoizolare la domiciliu un număr de 2.749 de persoane şi 241 de persoane în carantină. Reamintim persoanelor aflate în izolare la domiciliu, care părăsesc locaţia în care au fost plasate, fără aprobarea autorităţilor competente, că sunt considerate persoane cu risc crescut de contagiozitate şi sunt conduse de forţele de ordine publică şi plasate în carantină instituţionalizată. De asemenea, persoanele carantinate, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, care părăsesc locaţia în care acestea au fost plasate, fără aprobarea autorităţilor competente, sunt carantinate pentru o nouă perioadă de 14 zile", a precizat, într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al DSP Gorj, Daiana Militaru.

În total, trei persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu au fost depistate, sancţionate şi duse într-unul dintre centrele de carantină din judeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.