Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

25 de centre de vaccinare din Prahova sunt închise din cauza lipsei de personal medical

COVAX
vaccin covid

Autoritățile din Prahova caută urgent personal medical pentru campania de imunizare și anunță că aproximativ 25 de centre de vaccinare din județ nu pot fi deschise din cauza lipsei personalului.

Potrivit Prefecturii Prahova, se caută personal medical de specialitate, care să asigure buna desfășurare a procesului de vaccinare anti Covid-19, potrivit mediafax.ro.

Citește și: IPS Teodosie, ieșire la adresa Guvernului! ‘Suntem amenințați în aceste zile’

„Implicarea în campania de vaccinare poate suplimenta veniturile persoanelor calificate să desfășoare activități medicale cu sume considerabile. Un medic poate câștiga în campania de vaccinare anti Covid-19 circa 15.000 lei lunar, sume asigurate de la bugetul de stat”, au transmis reprezentanții Prefecturii.

Conform acestora, în baza unui contract de prestări servicii, primăriile localităților în care vor funcționa centrele de vaccinare vor plăti 90 lei / oră pentru medici, 45 lei /oăa pentru asistenți și 20 lei /oră pentru registratori.

„Lipsa personalului medical este o problemă majoră la nivelul județului Prahova, motiv pentru care implicarea tuturor este foarte importantă pentru a putea deschide noi centre de vaccinare. Este motivul pentru care facem apel public către toți medicii în a se alătura campaniei de vaccinare și în lupta anti Covid-19”, a transmis Prefectura Prahova.

Potrivit acesteia, aproximativ 25 de centre de vaccinare din Prahova nu se pot deschide din cauza lipsei personalului medical, iar în 20 de localități imunizarea populației ar putea fi întârziată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.