Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

25 de unităţi de învăţământ din ţară sunt închise parţial din cauza gripei, fiind afectaţi peste o mie de elevi

captura TV
Ministerul Educatiei

Ministerul Educaţiei a transmis, marţi, că, potrivit informărilor primite din partea inspectoratelor şcolare, 25 de unităţi din ţară sunt închise parţial din cauza gripei, fiind afectaţi peste o mie de elevi, potrivit news.ro.

Potrivit datelor transmise de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, în Bucureşti sunt 20 unităţi de învăţământ închise parţial, în judeţul Brăila este o unitate de învăţământ închisă parţial, în judeţul Sibiu sunt 2 unităţi de învăţământ închise parţial, în judeţul Călăraţi este o unitate de învăţământ închisă parţial, iar în judeţul Girugiu este o unitate de învăţământ închisă parţial.

Citește și: Ministerul Sănătății sare în APĂRAREA lui Victor Costache, după declarațiile scandaloase despre autism: Au fost scoase din context și folosite în lupta politică

”1.025 de elevi sunt afectaţi (a nu se înţelege bolnavi) de suspendarea cursurilor din aceste unităţi de învăţământ”, a transmis Ministerul Educaţiei.

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat, luni, că în această perioadă, zilnic, inspectoratele şcolare vor anunţa situaţia îmbolnăvirilor de gripă şi a şcolilor închise din această cauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.