Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

26 de migranţi au fost găsiţi la frontieră ascunşi într-un microbuz şi o camionetă

Romania TV
politie-frontiera-migranti-imigranti

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au prins 26 de migranţi din şapte ţări care au încercat să iasă ilegal din ţară, ascunşi într-un microbuz şi o camionetă, şoferii fiind cercetaţi penal, potrivit Agerpres.

Cele două autovehicule au fost verificate la Punctele de Trecere a Frontierei Nădlac I şi II iar şoferii sunt un român şi un ceh.

"Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese auto şi polistiren pentru societăţi comerciale din Spania şi Cehia. În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele destinate transportului de marfă, printre bunurile transportate, 26 de cetăţeni străini, numai în unul dintre autovehicule fiind descoperite 18 persoane", a informat, luni, Poliţia de Frontieră Arad.

În urma cercetărilor, s-a constatat că migranţii sunt din Bangladesh, India, Siria, Irak, Nepal, Egipt şi Pakistan, majoritatea intraţi legal în România.

Şoferii sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, iar străinii ascunşi în autovehicule, pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.