Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

27 de angajaţi de la un complex de servicii pentru adulți s-au dus INFECTAȚI la serviciu

Un focar de COVID-19 a fost depistat la Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte Slatina, unde 27 de angajaţi ai instituţiei au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu noul coronavirus, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt.

Beneficiarii Complexului pentru Persoane Adulte Slatina sunt peste 130 de vârstnici, iar personalul centrului este format din 138 de angajaţi, aceştia din urmă fiind testaţi periodic pentru depistarea infecţiei cu noul coronavirus. Beneficiarii centrului au fost testaţi joi şi rezultatul analizelor este aşteptat în zilele următoare, scrie agerpres.ro.

Citește și: Gigi Becali îl desfiinţează pe Mirel Rădoi: ‘Ce te mai agăţi? Gata, ai mâncat trei bătăi, la revedere! Asta e!’

DSP Olt a mai informat că printre cele 77 de cazuri noi de COVID-19 raportate joi, în afara celor 27 de salariaţi ai Complexului pentru Persoane Adulte Slatina, mai sunt confirmaţi cu infecţia cu SARS-CoV-2 patru salariaţi ai Casei Judeţene de Pensii Olt, cinci cadre didactice, doi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, doi angajaţi ai Spitalului Municipal Caracal, doi angajaţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi un angajat al CFR de la Caracal.

În spitalele din judeţul Olt sunt internate 142 de persoane cu COVID-19, dintre care 19 sunt îngrijite în secţiile ATI.

Citește și: Anunț de ultim moment al Olguței Vasilescu! ‘PSD a semnat’

De la începutul pandemiei în judeţul Olt au fost confirmate 2.423 de cazuri şi 89 dintre persoanele infectate cu noul coronavirus au decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.