Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

28 de angajaţi ai SJU și de la Serviciul de Ambulanţă din Sibiu sunt infectaţi cu COVID-19. Mai mult de o jumătate, dintr-o singură secţie

Facebook
covid 19 coronavirus

Un număr de 28 de angajaţi din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi de la Serviciul de Ambulanţă din Sibiu sunt infectaţi cu COVID-19, din care mai mult de o jumătate provin din Secţia de Gastroenterologie, a anunţat joi, Prefectura.

"În ceea ce priveşte personalul din sistemul de sănătate, la nivelul judeţului Sibiu avem în total 28 de persoane confirmate pozitiv în urma testării COVID-19. În ceea ce priveşte personalul din cadrul SCJU Sibiu, avem un total de 25 de persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2. Secţia de Gastroenterologie: 2 medici, 6 asistenţi, 7 personal medical auxiliar. Secţia ATI: 2 asistenţi, 2 personal medical auxiliar. Secţia Medicală II: 1 asistent, 2 personal medical auxiliar. Ginecologie: 1 asistent. Personal nemedical: 2 persoane. În cadrul SAJ Sibiu 2 medici şi 1 ambulanţier", a comunicat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Ultimă oră! Iohannis: ‘O majoritate parlamentară fără legitimitate votează măsuri populiste’

Potrivit sursei citate, în urma testării COVID-19 au fost confirmate pozitiv 120 de persoane din judeţul Sibiu.

Pacienţii infectaţi cu COVID-19 sunt internaţi în Spitalul de Pediatrie şi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. În niciuna din secţiile de Infecţioase din aceste două spitale nu există cadre medicale infectate cu COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.