Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

2Net și Toptech se unesc sub brandul Toptech: Creștem campioni în tehnologie

toptech
dragos groza CEO Toptech

Toptech și 2Net își unesc forțele sub brandul Toptech, ca parte integrantă a Bittnet Group, pilonul de infrastructură digitală, alături de Dendrio si Dataware și Optimizor.

Astfel, începând cu data de 30 ianuarie, 2Net și Toptech anunță oficial că vor integra administrativ și executiv operațiunile și activitățile curente sub brandul și managementul Toptech, care va deveni prezența singulară geografică a Bittnet Group în Transilvania.

Această uniune marchează o etapă semnificativă în evoluția ambelor companii, consolidându-le resursele și experiența pentru a crea o entitate mai puternică și mai eficientă.

Misiunea acestei noi entitați este să ofere sprijin afacerilor din Transilvania în realizarea ambiției lor de a deveni mai eficiente prin intermediul instrumentelor digitale și soluțiilor de ultimă generație furnizate de partenerii noștri de încredere, precum HP Inc, Dell, HP Enterprise, Aruba, Cisco, Jabra, Microsoft, Brother, Bitdefender, Samsung, Veeam, Lenovo, Toshiba, Kyocera, Xerox, Epson, Lexmark, BenQ, Canon, Mobotix, Axis, etc.

Angajații Toptech și 2Net vor forma o echipă comună sub conducerea actualului CEO al Toptech, Dragoș Groza.

Această echipă unită va servi baza comună de clienți, contribuind la consolidarea și eficientizarea activităților ambelor companii, iar relația cu partenerii strategici de tehnologie va continua ca și până acum.

Toptech va continua să ofere servicii și soluții inovatoare

“Ne propunem să obținem rezultate mai bune împreună decât separat, să consolidăm poziția de lider regional în soluții de digitalizare pentru antreprenori.

Vom continua proiectele desfășurate până acum, inclusiv Transilvania IT Forum, și vom iniția altele noi, având ca obiectiv apropierea de clienții noștri și oferirea unor soluții inovatoare și personalizate” declară Dragoș Groza, CEO Toptech.

“Acest pas reprezintă un moment semnificativ în consolidarea pilonului de infrastructură digitala al Grupului. Începem noul an cu energie și anticipăm multe alte schimbări interesante care vor aduce îmbunătățiri semnificative în serviciile oferite clienților noștri din Transilvania, asigurând în același timp o experiență mai simplă și mai transparentă pentru investitorii noștri”, adaugă Cristian Herghelegiu, Group CEO, Bittnet Group.

Toptech va continua să ofere servicii și soluții inovatoare catre baza de clienti comuna, furnizând o gamă largă de soluții IT integrate, cu accent pe infrastructură: soluții de rețea, sisteme de securitate integrate, servicii de imprimare gestionate (MPS), semnalizare digitală, soluții și infrastructură pentru videoconferințe, digitalizare și soluții moderne la locul de muncă, soluții cloud, auto ID și coduri de bare, componente hardware, echipamente profesionale pentru producție, software, audit IT, echipamente întretinere, servicii IT personalizate, consolidându-și poziția ca lider regional în furnizarea unor servicii tehnologice de înaltă calitate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.