Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

2Performant o numeşte pe Raluca Negrea în poziţia de Country Manager România și Bulgaria

2Performant
2Performant

Compania de tehnologie 2Performant, listată pe piaţa AeRO a BVB, anunţă organizarea companiei în 2 Business Units: 2Performant România şi Bulgaria şi 2Performant Growth Unit, menţionând că Business Unit-ul România şi Bulgaria este condus de Raluca Negrea, Country Manager România şi Bulgaria 2Performant, conform unui comunicat al companiei.

Potrivit comunicatului, Growth Unit testează şi validează pieţe şi abordări noi în business pentru compania românească de tehnologie, atât pe pieţele externe, cât şi în ţară, şi este condus de Constantin Stanciu, care devine Growth Manager al companiei, potrivit agerpres.ro.

Dorin Boerescu va conduce în continuare 2Performant în calitate de CEO, funcţie din care va coordona toate operaţiunile companiei şi se va concentra pe iniţiativele de creştere.

"Sunt foarte bucuros că Raluca Negrea a acceptat această poziţie - este un manager şi un profesionist remarcabil, cu care colaborăm de mai bine de 5 ani. Sunt convins că este omul potrivit pentru consolidarea şi creşterea business-ului nostru pe pieţele pe care avem deja o poziţie solidă. Odată cu această numire, focusul meu va deveni extinderea activităţii 2Performant pe alte pieţe - activitate pe care o voi coordona împreună cu Constantin Stanciu, cu care fac echipă bună de peste 2 ani. Cred că această formulă de management este foarte potrivită pentru dezvoltarea companiei în următorii ani. Pe piaţa din România ne propunem să ne consolidăm poziţia de lider al industriei de marketing afiliat. În acelaşi timp, există multe oportunităţi noi atât pe piaţa locală, cât şi pe cea externă, astfel că alocăm cele mai bune resurse pentru iniţiativele de creştere ale 2Performant", spune Dorin Boerescu, CEO şi acţionar semnificativ 2Performant.

Prima companie de tech listată la bursă cu focus 100% pe dezvoltarea produsului propriu şi-a anunţat deja planurile de consolidare pe piaţa locală, dar şi extinderea în regiune şi captarea noilor oportunităţi de business. Din poziţia de Country Manager România şi Bulgaria 2Performant, Raluca Negrea are ca obiectiv consolidarea companiei pe piaţa din România, acolo unde este lider al segmentului marketing afiliat, dar şi susţinerea unui ritm constant de creştere.

"Prin misiunea pe care 2Performant şi-a asumat-o, cred cu tărie că putem avea impact în vieţile oamenilor şi în economiile ţărilor în care suntem şi vom fi prezenţi. Cred că putem produce acest impact prin capacitatea noastră de a crea locuri de muncă, de a crea relaţii de business profunde şi de a seta standarde de performanţă. Am mare încredere în echipa 2Performant, alături de care am luat parte la unele dintre cele mai importante momente din evoluţia companiei şi cu care împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru dezvoltarea de tehnologie", spune Country Manager-ul România şi Bulgaria 2Performant.

Raluca Negrea a lucrat pentru branduri şi companii mari, dar şi pentru companii listate la Bursă. A fondat şi a fost parteneră în multiple companii, cu arie de activitate în marketing şi tehnologie, a condus echipe mari şi a coordonat proiecte cross-country, având expertiză pe pieţele din Europa Centrală şi de Est. În 2010 a intrat în antreprenoriat şi aşa a descoperit că i se potriveşte să crească şi să dezvolte business-uri. Raluca lucrează cu 2Performant din 2015, a luat parte la cele mai importante mişcări din business-ul companiei, precum migrarea către platforma 2Performant.com, şi a avut un rol important în listarea pe piaţa AeRO a BVB. Este licenţiată în ştiinţele comunicării, la Facultatea de Comunicare din cadrul Universităţii Bucureşti, şi are un MBA de la Maastricht School of Management (2013-2015).

Constantin Stanciu are o experienţă de 14 ani în business development şi antreprenoriat, timp în care a contribuit la creşterea mai multor companii din industriile de tech, marketing şi evenimente. Face parte din echipa 2Performant de peste doi ani, alăturându-se companiei în 2018 ca Business Development Manager pentru Divizia de Influencer Marketing şi devenind ulterior Business Development Director pentru ambele produse ale companiei: marketing afiliat şi influencer marketing.

"2Performant a ajuns într-un punct în care poate privi cu încredere către alte pieţe şi alte abordări în business. Ne propunem să investim în creştere, să identificăm oportunităţi noi, aşa cum sunt, de exemplu, parteneriatele strategice cu jucători din regiune, menite să accelereze business-ul şi să aducă o creştere a veniturilor din pieţe externe pe termen mediu şi lung", spune Constantin Stanciu.

Pe 22 martie, în cadrul primei AGA a 2Performant în calitate de companie listată la BVB, acţionarii au aprobat operaţiunea de majorare de capital cu 5 milioane lei, pentru iniţiative de creştere pe România şi în pieţe noi şi pentru o modalitate nouă de atribuire a conversiilor. Tot atunci a fost aprobat de către acţionari Consiliul de Administraţie al 2Performant, format din Anda Patzelt, Iulian Cîrciumaru şi Dorin Boerescu, acesta din urmă fiind ales Preşedinte CA.

2Performant este listată pe piaţa AeRO a BVB din decembrie 2020, în prezent are o capitalizare de peste 41 milioane de lei, iar valoarea companiei a înregistrat o creştere de 37% faţă de prima zi de tranzacţionare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.