Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

3 tineri din Maramureș loviți pe o trecere de pietoni, șoferul era băut și a părăsit locul accidentului

Foto Mediafax
Focsani trecere pietoni neterminata

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce au fost lovite de o mașină pe o trecere de pietoni din Baia Mare, al cărei șofer era băut și a părăsit locul accidentului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că polițiștii l-au depistat pe șofer la 15 minute de la producerea accidentului.

„A avut loc un accident la intersecția străzii Macului cu strada Grănicerilor din Baia Mare, iar trei pietoni, care traversau regulamentar, au fost surprinși și accidentați de un autoturism al cărui conducător a părăsit locul faptei. Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 52 de ani la 15 minute de la sesizarea faptei, iar acesta a recunoscut că a condus autoturismul implicat în accident. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a spus Meteș.

Citește și: Accederea României în Programul Visa Waiver! MAE, discuții cu noul ambasador al SUA

Șoferul vinovat a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge, urmând a fi dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Directorul medical al SAJ Maramureș, Alexandru Ilieș, a declarat la rândul său corespondentului MEDIAFAX că pietonii răniți sunt două fete de 16 ani și un tânăr de 19 ani.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD și o ambulanță a SAJ Maramureș, care au acordat victimelor primele îngrijiri medicale și le-au transportat la UPU Baia Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.