Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`3000 de sicrie comandate de Guvernul Moldovei`, acuză Opoziția/ Igor Grosu: Această grupare de crimă organizată vrea să destabilizeze țara

IPN.md
Marina Tauber

„Nu vom permite unor elemente pușcăriabile să utilizeze tribuna Parlamentului pentru a dezinforma și a destabiliza situația din RM”. Astfel a comentat Igor Grosu, declarațiile deputatei partidului „Șor”, Marina Tauber, care a anunțat vineri că „la hotar cu Transnistria se pregătește o provocație” și că actuala guvernare ar fi comandat deja „3000 de sicrie”, relatează Jurnal.md preluat de Rador.

„Vom discuta la ședința Biroului Parlamentului despre ceea ce fac reprezentanții acestei grupări criminale organizate, care pretinde că ar fi partid politic. Nu este altceva decât o încercare de a destabiliza situația social-politică din RM în parteneriat cu prietenii lor de la Kremlin”, a spus Igor Grosu.

Președintele Parlamentului a mai adăugat că nu doar Parlamentul, ci și alte instituții ale statului monitorizează situația și întreprind acțiunile necsare pentru a pune capăt acestor provocări.

„Noi vom discuta la ședința Biroului despre această situație și eventualele acțiuni din partea Parlamentului pentru a nu permite acestei grupări de a utiliza tribuna Parlamentului pentru a dezinforma societatea și a destabiliza situația politică”

Întrebat dacă sunt prevăzute modificări ale legislației pentru a sancționa astfel de acțiuni, Igor Grosu a menționat că și această problemă urmează a fi discutată cu membrii Biroului permanent, dar și în cadrul formațiunii, „ca astfel de elemente pușcăriabile” să nu mai poată folosi incinta Parlamentului pentru a dezinforma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.