Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

30.000 de turişti vor veni în Mamaia în minivacanţa de Sfânta Maria/ Mamaia arată mai bine ca anul trecut, dar nu aşa cum îmi doresc

Facebook
litoral mamaia

Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a afirmat că 30.000 de turişti vor veni în Mamaia în minivacanţa de Sfânta Maria, menţionând că staţiunea arată mai bine decât anul trecut, dar nu aşa cum îşi doreşte, potrivit news.ro.

"Acum gradul de încărcare al hotelurilor în Mamaia e cam de 90%, ne aşteptăm să fie neîncăpătoare, ne aşteptăm ca 30.000 de turişti să vină în Mamaia. 24.000 sunt locurile de cazare clasificate şi ne aşteptăm, că şi vremea, înţeleg din previziunile meteorologice vremea va fi bună, aici, în Dobrogea, astăzi, sâmbătă, duminică şi luni. Din ce văd eu agenţii economici sunt pregătiţi ca să răspundă nevoilor turiştilor”, a declarat Chiţac, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută în Mamaia.

El a precizat că staţiunea arată mai bine decât anul trecut.

"Mamaia arată mai bine ca anul trecut, dar nu aşa cum îmi doresc eu. Poate eu sunt prea pretenţios. Sunt chestiuni pe care le putem remedia, altele care durează. Sunt spaţii comerciale, clădiri care nu arată bine şi va trebui să facem cumva să-i determinăm pe operatorii economici să se alinieze statutului de staţiune, perla Mării Negre. Sunt zone cu spaţii verzi neîngrijite pentru că aparţin unor privaţi. Sunt retrocedate, dar nu ştim cui pentru că după ce şi-au făcut contractul nu l-au înregistrat la OCPI. Dintr-un motiv simplu, au ştiut că e nelegal, stau să treacă timpul, să se prescrie, iar noi nu putem interveni, să igienizăm, din păcate, o suprafaţă care nu ne aparţine. Sunt şi zone mai mult decât acceptabile”, a explicat Chiţac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.