Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

34 de străini prinși de polițiștii din Arad în timp ce încercau să treacă ilegal granița

Vama Nadlac

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II au prins 34 de cetăţeni din Bangladesh, Sri Lanka și India, ascunşi în cala unui autocar și într-un locaș special amenajat dintr-un TIR, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat, pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean lituanian aflat la volanul unui TIR înmatriculat în Lituania. Șoferul transporta paleți cu parchet pentru o societate comercială din Italia. În compartimentul pentru marfă, într-un locaș special amenajat, au fost găsiți ascunşi 24 de cetăţeni din Bangladesh, intrați legal în România, potrivit mediafax.

Alt caz a fost înregistrat tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, unde polițiștii de frontieră arădeni controlat un autocar condus de un cetățean ucrainean. Șoferul se deplasa pe ruta România Spania, fără pasageri, însoțit de un cetățean polonez și un indian. Cu ocazia verificărilor, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse în cala de bagaje, zece persoane, cetățeni din Sri Lanka și din India, intrați legal în România.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră fac cercetări pentru trafic de migranţi pentru cei doi șoferi și cei doi însoțitori, și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii depistați ascunși.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.