Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

4 bărbați băteau un alt bărbat, în plină stradă: Daniel Ghiță s-a dat jos din mașină și a intervenit în scandal

Daniel Ghita

Deputatul Daniel Ghiță se îndrepta către casă cu mașina și a surprins 4 indivizi care băteau un alt bărbat, care era împreună cu soția și copilul. Daniel Ghiță s-a dat jos din mașină și a încercat să oprească conflictul, însă cei 4 bărbați au sărit să-l bată și pe el. Fostul mare campion de K1 a fost lovit inițial, dar după ce l-au recunoscut, bărbații s-au rugat de el să nu-i bată, așa că doar a aplanat conflictul. În urma întregului scandal, Daniel Ghiță era să fie și arestat, polițiștii crezând că el a fost cel care a pornit scandalul, dar în cele din urmă l-au lăsat în pace, după ce situația s-a lămurit.

”Vineri seara, bolnav si foarte obosit, mă îndreptam spre casă. La Căciulați- Ilfov, in mijlocul șoselei patru bărbați loveau un bărbat , care era împreună cu soția lui și copilul minor! Opresc mașina, să dau ajutor celui care era atacat de cei patru bărbați! Bărbatul atacat nu avea tehnică, dar avea un pumn greu, si se chinuia să se apere.

Nu suport când văd că patru bărbați vor să-l bată pe unul! Las mașina in mijlocul drumului, cobor și încerc să-i despart. Imobilizare!

Când ce sa vezi: vin hotărați să mă lovească cu pumnul! Toți hotărați să mă bată! Le-am vorbit frumos, si am încercat să opresc bătaia!

Unul a venit hotărât să ma lovească, și când m-a recunoscut i s-a oprit pumnul in aer: scuze, domnul Ghiță, nu pe Dvs doream să vă bat!

Vine altul din spate și îmi da un pumn in piept! Mă recunoaște : vă rog, domnul Ghiță nu dați înapoi! Nu am dat! Mă apuca si râsul.

Am reușit să calmez spiritele. Când aud o doamna că tipă: da, bateți-l, domnu Ghita, ce naiba, doar aveți pumn și putere! Cum să-l lăsați să vă lovească!?

In sfârșit vine Poliția! Pe cine credeți că vine să imobilizeze Poliția: Pe Ghiță, ăla înalt! Sigur, ăla a început bătaia! Nu m-a recunoscut. Obrazinc, fără să întrebe vine spre mine să mă îmbrâncească. Am zis luați mâinile după mine, imediat! Fără să întrebe ce făceam eu de fapt? Am oprit să salvez un om, care era luat la bătaie de patru inși! Am salvat situația, si am calmat spiritele. Asta era treaba Poliției, nu a mea. Mă lua si Poliția la bătaie!

Exista foarte multă agresiunie stradală , iar oamenii aleg sa fugă. Sa nu ajungă pe la Poliție, pe la procese ca martor. Nu mai faceți asta, vă rog! Până vine Politia poate omul acela este omorât, din foarte multă prostie..

Întotdeauna opresc când văd un om la greu.

Am impresia că după pandemie oamenii si-au pierdut omenia si empatia…Filmează, în loc să ajute omul la greu.

Nihil Sine Deo”, scrie Daniel Ghiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.