Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatul a aprobat procedura de urgenţă pentru 40 de acte normative

senat

Senatul a aprobat luni procedura de urgenţă pentru aproximativ 40 de acte normative şi a retras o propunere legislativă din circuitul parlamentar în condiţiile în care în perioada vacanţei circa 200 de acte normative au fost depuse pentru dezbatere la Camera superioară a Parlamentului.

Propunerea legislativă prin care fumatul ar fi putut fi permis în cazinouri şi pe terase acoperite sau descoperite cu maximum trei pereţi a fost retrasă din circuitul legislativ. Proiectul privind completarea art. 3 din Legea nr. 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun era iniţiată de şase senatori.

Citește și: Cioloș e mândru: Celebrul Silicon Valley, cucerit de români

Unul dintre iniţiatorii propunerii, senatorul Marius Bota, a precizat că propunerea legislativă se regăseşte ca amendament depus la un alt act normativ, care se află în dezbatere parlamentară într-un stadiu mai avansat decât ar fi fost a sa.

"În vară a fost o efervescenţă de depunere de propuneri legislative, sunt aproape 200 care au fost repartizate la comisii sau la instituţiile care trebuie să dea aviz, înainte de a intra în dezbatere", a afirmat Ioan Chelaru, vicepreşedinte al Senatului, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.