Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

40 de copii au ajuns la spital - Administratorul firmei care a făcut deratizarea în școala din Arad se spală pe mâini: 'Nu este vina noastră'

breaking news

Administratorul firmei care a făcut deratizarea în la Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrun” din Arad, de unde 40 de copii au ajuns la spital spune că toate substanţe care au fost folosite pentru dezinsecţie şi deratizare sunt autorizate.

Administratorul Veres Csaba a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, că toate substanţele folosite pentru dezinsecţie şi deratizare sunt autorizate şi că exclude varianta ca elevii să se fi intoxicat din această cauză.

„Am fost audiat şi la Prefectură, am dat declaraţie şi la poliţie. S-au utilizat toate substanţele avizate de Ministerul Sănătăţii, conform legii, pe suprafeţe şi atâta tot. Din punctul nostrum de vedere, nu este vina noastră. Suprafţa asta este pentru suprafeţe, adică se dă şi pe pereţi. N-ar trebui să aibă efecte negative asupra oamenilor, substanţa având o toxicitate foarte redusă“, a spus Veres Csaba, administratorul firmei de deratizare.

Liviu Dragnea a ajuns la instanța supremă pentru judecarea unei cereri de anulare a condamnării

Corpul de Control al ministrului Sănătăţii ajunge, marţi, la Arad, după ce 40 de elevi ai Liceului German s-au intoxicat, luni, la şcoală. Prima bănuială a autorităţilor se îndreaptă către firma care a făcut deratizarea în instituţie.

Potrivit prefectului de Arad, Gheorghe Stoian, comisiile de anchetă nu au descoperit substanţa care ar fi dus la intoxicarea elevilor, însă se aşteaptă rezultatetele analizelor criminaliştilor.

Cursurile de la Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrun” din Arad au fost suspendate, marţi, din odinul prefectului de Arad, după ce zeci de elevi s-au intoxicat, luni, cu o substanţă încă necunoscută.

Şcoala, dar şi societatea care a făcut deratizarea, sunt verificate. 40 de elevi au ajuns până marți dimineața la Spitalul din Arad cu iritaţii ale pielii, ochilor şi cu dureri abdominale. Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Arad, 14 copii au fost internaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.