Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

40 de persoane din Bangladesh şi Pakistan, ascunse într-un TIR verificat la frontieră

politiadefrontiera.ro
frontiera-portile-fier

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit 40 de persoane din Bangladesh şi Pakistan care erau ascunse într-un TIR verificat la ieşirea din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, potrivit Agerpres.

Şoferul este cetăţean turc şi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, profile metalice pe ruta Turcia-Germania.

"În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al mijlocului de transport în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul pentru marfă, ascunşi printre bunurile transportate, 40 de cetăţeni străini. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, colegii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din diverse state afro-asiatice (39 cetăţeni Bangladesh şi unul din Pakistan), parte dintre ei fiind intraţi legal în România în baza documentelor personale, alţii fiind solicitanţi de azil", a informat, marţi, Poliţia de Frontieră Arad.

Şoferul turc este cercetat pentru trafic de migranţi, iar cei 40 de străini ascunşi în TIR sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.