Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

40 de zile de la moartea miliardarului Dan Adamescu. Ce pregătește familia

antena3.ro
dan adamescu

Au trecut aproape 40 de zile de la decesul omului de afaceri Dan Adamescu. El a murit în stare de arest la o clinică privată din Capitală de bronhopneumonie. De înhumare s-au ocupat soția, Carmen Adamescu și sora lui în lipsa fiului său Alexander Adamescu aflat la Londra unde se sustrage unui mandat european de arestare solicitat de DNA care îl acuză de grave acuzații de corupție.

SCHIMBĂRI la WhatsApp: Noua funcție introdusă pentru utilizatori

Slujba de pomenire la 40 de zile va avea loc mâine - 4 martie 2017 - la Biserica Domnița Bălașa de la ora 9.00 și apoi la locul unde a fost înhumat - Comitirul Bellu Evanghelic.

Potrivit anunțului familiei:

Cu durere în suflet și un dor nestins, comemorez 40 de zile de la plecarea în veșnicie a iubitului meu soț, Dan Grigore Adamescu,. Nu te voi uita niciodată! Te voi iubi și îmi voi aminti de tine așa cum te știm cu toții: vesel, glumeț și cu gândul la afaceri și de multe ori muștruluindu-ne”, se spune în mesajul semnat de Carmen Adamescu.

După moartea miliardarului a izbucnit un adevărat război în cadrul familiei între fiul Alexander Adamescu și soție, Carmen Adamescu. Primul își acuză mama că își dorește să pună mâna pe întreaga avere a familiei, în timp ce aceasta susține că fiul este sub influența unor terți și că ar trebui să își rezolve problemele cu Justiția din România înainte să lanseze acuzații neadevărate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.