Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

400 de angajaţi ai unităţilor de învăţământ din judeţul Tulcea sunt vaccinaţi anti-COVID-19

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare

Aproape 400 de angajaţi ai unităţilor de învăţământ din judeţul Tulcea sunt vaccinaţi anti-COVID-19, începând de joi, la centrul de imunizare amenajat în municipiu, a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), Viorica Pavel, potrivit Agerpres.

Conducerea IŞJ estimează că până la finele primei decade a lunii vitoare toţi angajaţii care şi-au exprimat disponibilitatea de a se imuniza vor primi prima doză de vaccin.

"Am reuşit să facem o planificare conform căreia la primele ore ale zilei şi seara vor veni profesorii din municipiu, iar la prânz sunt programaţi profesorii din judeţ", a menţionat Viorica Pavel.

Citește și: ALERTĂ - Parlamentul a deblocat angajările la stat: Posturile vacante din administrația publică centrală și locală pot fi scoase la concurs

Printre persoanele care se imunizează joi sunt şi profesori din Sulina.

"Eu vin la şcoală oricum şi acolo mi se pune la dispoziţie aparatura necesară orelor online. Chiar dacă predau istoria artelor, despre Renaştere, arta Greciei antice, eu trebuie să folosesc tabla. Ea contribuie direct la fixarea cunoştinţelor", a afirmat profesorul de desen din cadrul Liceului Teoretic "Jean Bart" din oraşul Sulina, Octav Postolache.

Potrivit Prefecturii judeţului Tulcea, până miercuri, au fost vaccinate în total 6.129 persoane, din care 3742 cu ambele doze de vaccin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.