Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

480 de salariaţi din cadrul DGASPC Giurgiu au primit stimulentul de risc

bani-lei-salariu

480 de salariaţi din cadrul DGASPC Giurgiu au primit joi stimulentul de risc în funcţie de numărul de zile în care au fost izolaţi preventiv la locul de muncă în perioada stării de urgenţă, potrivit Agerpres.

' Un număr de 480 de salariaţi din cadrul a 31 structuri rezidenţiale din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu în care sunt acordate servicii sociale copiilor, persoanelor adulte cu dizabilităţi şi persoanelor vârstnice au primit astăzi stimulentul de risc acordat pentru salariaţii din cadrul structurilor rezidenţiale respective, care au fost izolaţi preventiv la locul de muncă în perioada stării de urgenţă. Stimulentul de risc pentru fiecare salariat se acordă în funcţie de numărul de zile de izolare la locul de muncă efectuate, sumele primite de fiecare salariat fiind cuprinse între 481 de lei şi 2.250 de lei', se arată într-un comunicat de presă, emis joi, de Consiliul Judeţean Giurgiu.

În acest sens, bugetul DGASPC Giurgiu a fost suplimentat cu suma de 1.084.825 lei, aferentă acestei categorii de cheltuieli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.