Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - 5 trenuri de călători au rămas blocate lângă Ploiești: un copac a căzut pe linie, în zonă a fost incendiu (foto)

clubferoviar.ro
incendiu-tren

Circulația feroviară a fost oprită temporar, marți între stațiile Valea Călugărească și Ploiești Est, după ce un copac a căzut pe linia de contact. De asemenea, s-a produs și un incendiu de vegetație în apropierea liniei ferate, conform Mediafax.

Potrivit Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” SA, traficul feroviar este oprit la această oră între stațiile Valea Călugărească și Ploiești Est (linia CF Ploiești Sud - Buzău) pentru îndepărtarea unui arbore căzut pe linia de contact, în zona km 66+500, și stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația din apropierea căii ferate.

Linia de contact pe ambele fire de pe intervalul CF Valea Călugărească - Ploiești Est este scoasă de sub tensiune la această oră pentru a facilita accesul personalului feroviar al SRCF București cu drezina pantograf pentru tăierea copacului căzut pe linia de contact și, totodată, pentru intervenția echipajului ISU în vederea stingerii incendiului izbucnit la vegetație.

5 trenuri sunt blocate

Până la finalizarea intervențiilor și retragerea drezinei pantograf din linie curentă, trenurile de călători IR 10072 (Galați - București Nord), IC 552 (Suceava – București Nord), IR 1751 (București Nord - Suceava), IR 1572 (Galați - București Nord) și IR 1660 (Iași – București Nord) sunt oprite temporar în gările Valea Călugărească, Ploiești Sud, respectiv Cricov.

UPDATE ora 13.30 - Traficul feroviar între staţiile Valea Călugărească şi Ploieşti Est (linia CF Ploieşti Sud - Buzău) a fost redeschis marţi la ora 12:46, iar trenurile de călători, care au staţionat temporar, au fost reînscrise în circulaţie, pe firul I, informează marţi CFR SA.

Sursa foto: clubferoviar.ro

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.