Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

50 de pachete cu dulciuri şi alimente pentru sărbătoarea trecerii dintre ani au fost dăruite de pompierii din cadrul ISU Giurgiu, pentru tinerii cu HIV

pompieri

Un număr de 50 de pachete cu dulciuri şi alimente pentru sărbătoarea trecerii dintre ani au fost dăruite miercuri, de pompierii din cadrul ISU Giurgiu, pentru tinerii cu HIV din judeţ, conform agerpres.

"Bucuria de a dărui a continuat şi în aceste zile, înaintea Anului Nou şi pentru că, de peste 11 ani, pompierii giurgiuveni sunt alături de Asociaţia 'Licurici', care are în grijă tineri din judeţul Giurgiu care suferă de o boală incurabilă, ţinută sub control cu ajutorul medicamentelor, tineri care fac parte din asociaţie încă de când erau copii şi au participat la toate acţiunile organizate de pompieri în preajma sărbătorilor. Astfel, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vlaşca al Judeţului Giurgiu au mers la sediul asociaţiei pentru a le oferi tinerilor pachete cu diferite produse alimentare", se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de ISU Giurgiu.

Având în vedere pandemia de COVID-19, pentru siguranţa acestora, cei 50 de membri nu au putut fi prezenţi la acţiune, însă mesajul de susţinere în lupta pe care aceştia o duc în fiecare zi pentru o viaţă normală va ajunge la ei prin intermediul conducerii asociaţiei.

"Bucuria de a dărui" este campania pe care pompierii giurgiuveni o organizează în preajma sărbătorilor, dorind să aducă aducă o rază de speranţă în inima unor oameni care se confruntă cu probleme de sănătate sau financiare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.