Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

50 de răniţi sunt în continuare spitalizaţi după Atentatul de la Manchester

Twitter.com
Pray for Manchester

Cincizeci de persoane sunt în continuare spitalizate, dintre care 17 se află la terapie intensivă, în urma rănilor suferite în atentatul sinucigaş comis săptămâna trecută la Manchester, a comunicat marţi Serviciul britanic de sănătate (NHS), transmite Reuters. În atacul cu bombă produs lunea trecută la finalul unui concert pop au fost ucise 22 de persoane - adulţi şi copii -, iar 116 au primit îngrijiri medicale la spital în zilele imediat următoare atacului, conform Agerpres.

NHS nu a oferit alte informaţii despre starea răniţilor, însă medici şi oficiali ai spitalului au declarat săptămâna trecută că unii pacienţi au suferit traumatisme ale membrelor şi interne majore. Potrivit BBC, gara Victoria, legată de sala Manchester Arena unde a avut loc atacul, a fost redeschisă marţi, la mai mult de o săptămână de la atentat. Poliţia a difuzat mai multe înregistrări cu atentatorul, britanicul de origine libiană Salman Abedi, filmate cu camerele de supraveghere, cerând sprijinul celor care l-ar fi văzut transportând un troller albastru.

Şeful poliţiei metropolitane din Manchester, Ian Hopkins, a declarat marţi pentru BBC că Abedi era cunoscut poliţiei pentru 'probleme relativ minore', dar nu pentru opinii extremiste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.