Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

500 de copii și tineri bolnavi de cancer vor primi asistență în cadrul unui proiect social

cancer

500 de copii și tineri bolnavi de cancer vor primi asistență în cadrul unui proiect derulat de Asociația P.A.V.E.L. cu finanțare de la Compania Națională „Loteria Română”. Timp de 12 luni, beneficiarii proiectului vor fi consiliați, vor fi duși la terapie și vor merge în excursii, anunță MEDIAFAX.

P.A.V.E.L., asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, a demarat în luna octombrie un nou proiect de ajutor social. Este un demers care ține 12 luni și vizează acordarea unor servicii complexe socio-psiho-educaționale, complementare celor medicale, precum și a sprijinului financiar necesar pentru acoperirea unor nevoi urgente de subzistență.

Grupul țintă este reprezentat de 500 copii și tineri diagnosticați cu afecțiuni oncologice, pacienți ai secțiilor de oncopediatrie și hematologie pediatrică cu vârsta cuprinsă între 0-26 de ani și familiile acestora.

Citește și: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan și Ludovic Orban: Ceea ce au făcut se numește escrocarea cetățenilor

Beneficiarii sunt pacienți ai Institutului Clinic Fundeni și ai Institutului Oncologic „Prof. Dr.Alexandru Trestioreanu” București. Copiii provin din întreaga țară și, în general, fac parte din familii care constituie cazuri sociale.

În timpul proiectului, participanții vor beneficia de asistență socială, de consiliere psihologică individuală, de terapie prin arte combinate, de recreere și socializare și de servicii de alfabetizare și de dezvoltare a abilităților școlare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.