Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

530 de solicitări la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov în noaptea de Anul Nou

ambulance.nsw.gov.au
ambulanta urgente

Serviciul de Ambulanță București-Ilfov a fost solicitat în noaptea de Anul Nou pentru mai mult de 530 de cazuri, dintre care 370 au fost urgențe majore. Au fost înregistrate și persoane care au avut de suferit în urma unor incidente cu articole pirotehnice, informează Rador Radio România.

Unui copil i-a explodat o petardă în mână, o altă persoană a fost lovită de o petardă în față, alteia i-a sărit în spatele urechii, iar unii cetățeni au avut amețeli de la mirosul materialelor pirotehnice. Au fost și șase cazuri în care oamenii au aruncat petarde în coșurile de gunoi și în tomberoane, care au luat foc.

Multe persoane care au avut nevoie de serviciile medicilor au fost și pe munte. 64 de oameni au cerut intervenția de urgență a salvatorilor montani, iar dintre aceștia 26 au fost duși la spital. Alți 16 oameni au mers la medici cu mașinile personale, au precizat reprezentanții Salvamont România pe o rețea de socializare.

S-au primit și 32 de apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană, despre domeniile schiabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.