Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

6.000 de păsări s-au făcut scrum întrun incendiu izbucnit la o fermă din Botoșani

Incendiu, Cluj, furaje

Aproximativ 6.000 de păsări au murit, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui incendiu izbucnit la o fermă de păsări din localitatea Curteşti din judeţul Botoşani, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, adăpostul de păsări a luat foc, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică.

Vezi și: Robert Turcescu, scârbit de cei care iau în râs sau comentează denigrator moartea lui Stanoevici: 'Spectacolul gorilelor internaute'

"În incendiu au murit 6.000 de pui. Alte 5.000 de păsări au fost salvate. La faţa locului s-au deplasat, iniţial, trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spumă, şi ambulanţa SMURD, precum şi pompierii voluntari din Cristeşti şi Curteşti. La sosirea forţelor de intervenţie, ardea acoperişul adăpostului de păsări pe o suprafaţă de circa 700 mp, iar o parte din tavan era prăbuşit în interior", a precizat Lupu.

Având în vedere amploarea incendiului, conducerea ISU a dispus suplimentarea forţelor de intervenţie cu alte două echipaje de la Garda de Intervenţie Truşeşti şi Punctul de Lucru Flămânzi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.