Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

6.700 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană capturate de polițiștii de frontieră, la Sighetu Marmației

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei au descoperit, în tavanul dublu al unui microbuz, 6.700 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 78.400 lei, pe care un sătmărean intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră din zonă, potrivit Agerpres.

Conform unui comunicat transmis sâmbătă de către Poliţia de Frontieră, microbuzul înmatriculat în România a fost oprit vineri în trafic pentru control, pe comunicaţia Satu Mare-Carei.

Citește și: SURSE Cine l-ar putea înlocui pe Liviu Vasilescu la șefia Poliției Române

"La volanul mijlocului de transport se afla cetăţeanul român E.S., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Satu Mare, iar în urma unui control sumar asupra autovehiculului poliţiştii de frontieră au observat modificări la tavanul microbuzului. Drept urmare, s-a luat măsura conducerii microbuzului împreună cu şoferul la sediul Poliţiei de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor. În urma unui control amănunţit, în tavanul autovehiculului într-un spaţiu special amenajat, a fost descoperită cantitatea de 6.700 de pachete cu ţigări, cu timbru Duty-Free, în valoare de aproximativ 78.400 lei", precizează comunicatul Poliţiei de Frontieră.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar în continuare se fac verificări în vederea documentării întregii activităţii infracţionale.

Totodată, microbuzul în valoare de 15.000 lei a fost indisponibilizat până la finalizarea anchetei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.