Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

7 sfaturi de frumusețe care îți vor schimba viața

stiripesurse.ro
infrumusetare

7 sfaturi de frumusețe care îți vor schimba viața

În frumusețe, uităm adesea să scăpăm de obiceiurile noastre. Cu toate acestea, uneori este nevoie doar de ceva pentru a face diferența. Iată 7 sfaturi de frumusețe care îți vor revoluționa viața (sau aproape).

Schimbă modul în care îți aplici crema pentru conturul ochilor

Nu este un mit: aplicarea cu multă cremă în jurul ochilor tinde să-i facă umflați. Din păcate, ar trebui să alegi între liniile fine și ochii umflați? Nu îți face griji, nimic nu te împiedică să utilizezi un tratament pentru conturul ochilor... cu condiția să nu faci o greșeală foarte simplă. În loc să-l răspândești generos pe toată zona conturului ochilor, aplică-l atingând de-a lungul osului orbital.  Utilizează intotdeauna pensule machiaj de calitate pentru a întinde machiajul pe fața ta.

Șampon uscat, un prieten care îți vrea binele

Daca nu înlocuiește un șampon clasic pe termen lung, este totuși produsul super-erou prin excelență. Nu are egal când vine vorva de volum și facilitează ținerea coafurilor. Dar adevăratul bonus este că te împiedică să îți deteriorezi prea mult lungimile și încetinește estomparea culorilor.

Fă loc uleiului vegetal în baia ta

Uleiul vegetal este unul dintre acele produse de înfrumusețare versatile care sunt prea des subestimate. Migdale dulci, nucă de cocos, jojoba, argan. Alege-l și acordă-i locul pe care îl merită pe raftul de baie. Îl poți folosi pentru demachiere (este extrem de eficient, mai ales pe machiajul waterproof), dar și în îngrijirea părului uscat, pentru corp, în masaj.

Descurcă-ți părul înainte de a-l spăla

Este un truc prostesc și totuși face toată diferența. Înainte de a sări la duș, nu uita să îți descurci părul cu un pieptene. Acest lucru va preveni ruperea la șampon și îți va permite să folosești mai puțin balsam decât de obicei pentru a-l descurca.

5-30 de secunde pentru ca rujul să dureze de două ori mai mult

În același mod în care îți pudrezi tenul pentru a-ți repara machiajul, este foarte posibil să-ți pudrezi rujul. Cum? După aplicare, absoarbe excesul apăsând buzele pe un șervețel. Apoi rupe un strat dintr-o batistă curată și țineți-o peste gură. Apoi aplică pudră translucidă cu o perie peste acest strat subțire de batistă. Rujul tău va avea un finisaj mat, iar culoarea va dura de două ori mai mult!

Aplică rimelul pe genele inferioare înaintea genelor superioare

Dacă te simți în mod regulat cu pete de rimel deasupra pleoapei, acest truc este pentru tine. Este o greșeală pe care o facem cu toate cu rimelul: când înclini capul înainte și deschizi larg ochii pentru a-l aplica pe genele inferioare, cele superioare - care nu sunt încă uscate - vin să îți atingă pleoapa superioară și lasă urme. Schimbă-ți obiceiurile! Aplicând mai întâi rimelul pe genele inferioare, vei evita acest fenomen enervant.

Folosește-ți rujul ca un fard de obraz cremă

Pentru un machiaj rapid și ușor, iată o idee care îți va face viața mai ușoară. Nu este nevoie de fard de obraz și pensulă. Ia rujul preferat și aplică o cantitate mică pe obraji, amestecându-l cu degetele, așa cum ai face cu un fard cremă. Pentru o fixare mai buna, preferă texturile satinate sau semi-mate cu finisaje mai lucioase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.